Over WVM

WVM Onderhoudstechniek is opgericht in 1988 en is gevestigd op het Keizersveld 52h te Venray. Door de kwaliteit van het geleverde werk groeide WVM Onderhoudstechniek uit tot een volwaardige partner in technische ontzorging van onze opdrachtgevers. Door de inzet van onze monteurs op de juiste plek bouwen wij graag aan een goede relatie met onze klanten.  Al onze monteurs zijn in het bezit van de vereiste vakdiploma’s, aangevuld met certificaten op het gebied van o.a. VCA, BHV en heftruck.

Meer dan dertig jaar later zijn we uitgegroeid tot volwaardig onderhoudsbedrijf met service- en onderhoudsmonteurs met ieder zijn specialiteit, met elk – nog steeds – hetzelfde doel: technische ontzorging van alle opdrachtgevers in combinatie met de beste service. Zo bouwen we graag aan een goede relatie met al onze klanten en middels alle expertises van onze monteurs kunnen we bovendien service op maat leveren!

Revisie en onderhoud van industriële machines behoren tot de kerntaken van WVM Onderhoudstechniek. Wij verzorgen ook montagewerkzaamheden en alle voorkomende technische ondersteuning. Onze monteurs en opdrachtgevers worden ondersteund door onze volledig ingerichte werkplaats. Ook worden hier seriematige producten vervaardigd uit o.a staal, RVS en non-ferro materialen.

Meer over onze werkplaats.

WVM Onderhoudstechniek leidt vakmensen op en is lid van de Koninklijke Metaalunie

MISSIE EN KERNWAARDES WVM ONDERHOUDSTECHNIEK

De missie van WVM Onderhoudstechniek is erop gericht om onze opdrachtgevers op een eerlijke manier te voorzien in een technische aanvulling binnen hun bedrijf door de inzet van vakkundige monteurs en zodoende een langdurige relatie met elkaar op te bouwen.

Om onze missie te volbrengen hebben wij enkele belangrijke kernwaarden waar WVM Onderhoudstechniek voor staat:

  • Eerlijkheid
  • Loyaliteit
  • Veiligheid
  • Respect

Hallo, mijn naam is Jan Seuren, 59 jaar oud en woon in Melderslo. Net als Stefano ben ik in dienst als onderhoudsmonteur bij WVM. Via een uitzendbureau ben ik terecht gekomen bij WVM en ben nu direct in dienst. Ik hou me vooral bezig met revisie- en constructiewerk waaraan ik altijd veel plezier beleef. Vooral dankzij het contact met de klanten en het voortdurend zoeken naar de beste en meest duurzame oplossing. Vak- en maatwerk maakt WVM Onderhoudstechniek in mijn ogen onderscheidend en dat is wat ik er zo mooi aan vindt. Prachtig werk en een prachtig bedrijf

Een echte Venraynaar, dat ben ik: Harold de Koning, lasser bij WVM. Ik verzorg diverse laswerkzaamheden, zowel MIG/MAG, TIG en elektrisch lassen. Werkzaamheden zijn vooral constructiewerkzaamheden, leidingen lassen e.d.
Iedere dag is anders en dat maakt het werk zo leuk! Net als alle super gezellige collega’s die het werk ook super maken 😁
Ik word als lasser op diverse plaatsen en bij diverse opdrachtgevers ingezet. Het heeft vaak te maken met revisie werkzaamheden, als ik wegga bij onze klant dan zijn we weer oplossend bezig geweest.
Een tevreden klant door levering van kwaliteit vind ik erg belangrijk. Bij WVM wordt de ruimte ook geboden om kwaliteit bij en voor een klant te leveren.

Mijn naam is Paul Tax, hallo! Ook ik ben onderhoudsmonteur bij dit mooie bedrijf. Via een collega ben ik in deze functie gerold.
Ik houd me bezig met het onderhouden en repareren van machines en het verhelpen van storingen. Leuke collega’s en werk volop afwisseling: dat maakt werken bij WVM zo leuk! Dat maakt dat ik iedere dag weer met veel plezier naar mijn werk toe ga.
Wil je ook deel uit maken van dit mooie team? Solliciteer naar de functie van onderhoudsmonteur en wie weet werk jij binnenkort ook bij WVM Onderhoudstechniek! www.wvm-machineonderhoud.nl/vacatures #WERKENBIJWVM

 

Hoi allemaal. Ik ben Theo Hermans, 58 jaar oud en woon in Broekhuizen. Ik werk als mechanical engineer bij WVM Onderhoudstechniek. In deze functie houd ik me vooral bezig met het onderhoud aan machines en probeer – zowel individueel als in teamverband met andere monteurs – op een zo efficiënt mogelijke manier problemen en onderhoudswerkzaamheden op te lossen.
Doordat we snel kunnen handelen en schakelen bij eventuele problemen aan machineparken, is WVM echt onderscheidend ten opzichte van andere onderhoudsfirma’s.

Hoi! Mijn naam is Robert Lichteveldt, 39 jaar oud en woon in Meerlo. Via een vriend en inmiddels dus ook collega heb ik kennisgemaakt met WVM en het moois dat zij te bieden hebben.
Ik haal ontzettend veel voldoening uit het werk: dit bestaat vooral uit het uitvoeren van reparaties en onderzoekswerkzaamheden. Doordat de situatie bij iedere klant anders is, qua machinebouw, is het werk iedere dag een uitdaging die ik nog steeds met veel plezier aan ga!
Tot ziens wellicht 😊

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hallo allemaal, ik ben Joost van Wees, 45 jaar oud en woonachtig in Venray.
Voor WVM ben ik werkzaam als onderhoudsmonteur. Ik help in alle soorten onderhoud, van machineonderhoud tot routinematig werk.
Werken bij WVM? Dat is fantastisch mooi, mede door de korte lijntjes tussen de medewerkers en de gezelligheid onderling.
En wat het nou nog meer zo mooi maakt? De veelzijdigheid qua werk waar ik me mee bezig mag houden, iedere dag weer!

REPARATIE EN ONDERHOUD VAN INDUSTRIËLE MACHINES EN INSTALLATIES

Lees meer

WIJ WERKEN VOOR..

Hieronder ziet u een aantal van onze partners waarvoor wij mogen werken.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh euismod tinciduntutl aoreet dolore magna aliquam erat volutpat Ut wisi enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ull amcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat Duis autem vel eum iriure dolor in endrerit in vulputate velit esse molestie consequat vel.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh euismod tinciduntutl aoreet dolore magna aliquam erat volutpat Ut wisi enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ull amcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat Duis autem vel eum iriure dolor in endrerit in vulputate velit esse molestie consequat vel.

dolore magna aliquam erat volutpat Ut wisi enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ull amcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat Duis autem vel eum iriure dolor in endrerit in vulputate velit esse molestie consequat vel.

REPARATIE EN ONDERHOUD VAN INDUSTRIËLE MACHINES EN INSTALLATIES

Lees meer

WIJ WERKEN VOOR..

Hieronder ziet u een aantal van onze partners waarvoor wij mogen werken.