Onderhoudstechniek, iets voor jou?

Onderhoudstechniek, iets voor jou?
Laten we maar met de deur in huis vallen: Het lijkt wel alsof steeds minder jongeren kiezen voor een loopbaan in de techniek. Steeds meer jongeren willen alleen met hun hoofd werken in plaats van met hun handen. Een theoretische opleiding volgen in plaats van een praktische. Dit zorgt voor een tekort aan goede vakmensen. En die hebben we juist zo hard nodig in veel vakgebieden! Onderhoudstechniek is een van die vakgebieden.
Werken bij WVM Onderhoudstechniek is vooral afwisselend en leerzaam. Na een gedegen inwerkperiode word je ingezet bij verschillende opdrachtgevers in diverse branches – dat zijn productiebedrijven, maar ook bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie en de zware metaalindustrie – waar je verantwoordelijk bent voor de onderhoud van het machinepark. Ook detachering is mogelijk. Ter plaatse ontzorg je samen met je collega’s de opdrachtgever op technisch gebied compleet.
Je studie vormt de basis van je kennis, maar bij ons leer je ‘on the job’ alles wat je moet weten om onze opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn. Je gaat bijvoorbeeld diverse vakdiploma’s halen die vereist zijn om zelfstandig aan de slag te mogen. Zo kun je onder andere je BHV, heftruck en VCA certificaat via ons halen. We stimuleren iedereen om zich vooral te blijven ontwikkelen! Bijvoorbeeld door middel van diverse cursussen, zoals een cursus lassen. Door je te blijven ontwikkelen blijft je vakkennis up-to-date en kunnen onze opdrachtgevers volledig op jou vertrouwen.
Als je eenmaal bent ingewerkt krijg je als monteur bij ons aardig wat verantwoordelijkheid. Onderhoud en revisie van industriële machines is je belangrijkste taak als je voor WVM Onderhoudstechniek werkt. Daarnaast word je ingeschakeld voor montagewerkzaamheden en alle technische ondersteuning die voor kan komen. Dat hoef je niet alleen te doen: Voor al je werkzaamheden krijg je ondersteuning vanuit onze volledig ingerichte werkplaats. Er wordt van je verwacht dat je de opdrachtgever goed te woord kunt staan, meedenkt, denkt in oplossingen en beslissingen kunt nemen. Daarnaast ben je ons visitekaartje en is het belangrijk dat je representatief bent. Je weet hoe je je moet presenteren en je hebt goede omgangsvormen.
Is onderhoudstechniek ook iets voor vrouwen? Ja hoor! Het werk is fysiek niet uitgesproken zwaar, alleen moet je er geen probleem mee hebben dat je handen vies kunnen worden. Je hebt vooral technisch inzicht nodig, en vrouwen kunnen dat net zo goed hebben als mannen.
Heb jij interesse in een loopbaan bij WVM? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wie weet hebben we een stageplek voor je, of een leuke baan! Voor meer informatie neem je contact op met Niels van den Munckhof via telefoonnummer 0478-510748.