Over WVM

MISSIE EN KERNWAARDES WVM ONDERHOUDSTECHNIEK

De missie van WVM Onderhoudstechniek is erop gericht om onze opdrachtgevers op een eerlijke manier te voorzien in een technische aanvulling binnen hun bedrijf door de inzet van vakkundige monteurs en zodoende een langdurige relatie met elkaar op te bouwen.

Om onze missie te volbrengen hebben wij enkele belangrijke kernwaarden waar WVM Onderhoudstechniek voor staat:

  • Eerlijkheid
  • Loyaliteit
  • Veiligheid
  • Respect

WVM Onderhoudstechniek is opgericht in 1988 door Wiel van den Munckhof en is gevestigd op het Keizersveld 52h te Venray. Door de kwaliteit van het geleverde werk groeide WVM Onderhoudstechniek uit tot een volwaardige partner in technische ontzorging van onze opdrachtgevers. Door de inzet van onze monteurs op de juiste plek bouwen wij graag aan een goede relatie met onze klanten.  Al onze monteurs zijn in het bezit van de vereiste vakdiploma’s, aangevuld met certificaten op het gebied van o.a. VCA, BHV en heftruck.

Revisie en onderhoud van industriële machines behoren tot de kerntaken van WVM Onderhoudstechniek. Wij verzorgen ook montagewerkzaamheden en alle voorkomende technische ondersteuning. Onze monteurs en opdrachtgevers worden ondersteund door onze volledig ingerichte werkplaats. Ook worden hier seriematige producten vervaardigd uit o.a staal, RVS en non-ferro materialen.

Meer over onze werkplaats.

WVM Onderhoudstechniek leidt vakmensen op en is lid van de Koninklijke Metaalunie

REPARATIE EN ONDERHOUD VAN INDUSTRIËLE MACHINES EN INSTALLATIES

Lees meer

WIJ WERKEN VOOR..

Hieronder ziet u een aantal van onze partners waarvoor wij mogen werken.